FÅRSKINNSTOFFLOR | Madeleine Söderlind Östman

Madeleine Söderlind Östman

Annons

FÅRSKINNSTOFFLOR

Som den sanna Norrlänning jag faktiskt är.. måste jag självklart uppdatera fårskinnstofflorna då och då. Så varför inte passa på när Life har 50% på sina?? 😀

11051146_10205319554081099_2017943322_n

Där ligger de mitt i högen av allt annat rat. 

Och som den äkta HÄLSOKOST-JUNKIE som jag är kom jag ut med vitamin-d, hårtabletter och detox! 😀 20 dagar ska jag dricka en dryck som ska rensa ut vätska och slaggprodukter som kroppen själv tydligen inte skickar ut igen. Känner mig taggad och jag började igår! 
 

(köpte även strumpbyxor, skokräm och några roligare produkter som VS body lotion)

 

PoK

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats