PESTO-PASTASALLAD | Madeleine Söderlind Östman

Madeleine Söderlind Östman

Annons

PESTO-PASTASALLAD

11041357_10205284765171398_1299496413_n-2

Förrförra gången min familj var här i Västerås och hälsade på lagade dom till en pastasallad som är så himla god! Jag tror min lillasyster fann receptet och nu har dom nästan förätit sig på den, vilket jag förstår för den är en riktig vinnare.

Igår var en bakisdag och jag var först sugen på pizza men sen helvände det och jag blev sugen på en sallad från Vivaldi, eftersom de hade stängt kom jag att tänka på denna rätt så jag ringde mamma för att fråga vad som var i och såhär blev mitt resultat.

RECEPT:

Babyspenat
Körsbärstomater i halvor
Små gurktärningar
Soltorkade tomater
Färsk pasta (jag valde icas med fyra olika ostar i)
Feta ost som jag smulade i (Ica basics för den är godast)
Riven parmesanost på toppen
Prociutto (Lufttorkad skinka av valfritt slag)
Grön pesto

Även gott att addera oliver etc.

PoK

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats