2015-02-17 | Madeleine Söderlind Östman

Madeleine Söderlind Östman

Annons

2015-02-17

God kväll!

Jag har längtat efter att gå och lägga mig ikväll för jag kanske är frisk imorgon. Nu har jag legat två dagar i feber och två dagar utan ork och utan att ha lämnat lägenheten har också passerat. I helgen var jag som sagt i Gävle på kupp med mitt fotbollslag och jag drog på mig världens förkylning. Så ligger jag efter i skolan och i träningen med 2 dagar och sådant kan stressa skiten ur mig. 

Jag har klarat mig hela vintern från sjukdom men nu har jag haft värk i hela kroppen, speciellt armarna och ryggen och feber och ont i halsen och usch vad jag inte har tid med detta.. 

I söndags kom jag hem till en skinande lägenhet med tända ljus och en bukett blommor! 😀 Niklas och hans bror hade även satt upp högtalarna ÄNTLIGEN och köpt lister så snaaart slipper jag alla sladdar i vardagsrummet!

På kvällen gick vi och såg Fifty shades och jag älskade den. Jag har inte läst böckerna men filmen var humoristisk, romantisk och fångande (med ett inslag av craazyy då förståss). Det finns ett gäng filmer som jag fastnat för genom åren och det är bl.a The backup plan, båda sex and the city-filmerna och nu denna. Det är filmer som på något sätt fascinerar mig och gör mig på bra humör. Lättsamma filmer som berör. Kommer kika på denna film flera gånger till innan tvåan kommer ut och jag tänker inte läsa bok nr.2 eller 3 nu då jag istället väljer att vänta på filmerna. ÅH KAN DE INTE BARA SLÄPPA DEM NU?!?!

Sen är det något med mystiska manskaraktärer eller hur? Varför hade han en tuff start i livet? Varför berättar han inte för henne? För oss?? 
Vill veta nu nu nu. Har googlat kring filmen lite nu på min “fritid” dessa två dagar men det står inget och jag blir galen. Kanske måste läsa böckerna ändå..

10979381_10205114274509238_331750215_n-3

Nu ska vi sova och jag ska fortsätta smitta nicke inför kvalet med bandyn! 

PoK

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats